Hypotheek en scheiden

Laat een echtscheiding geen financieel drama worden. Een echtscheiding is nooit leuk, maar soms is er geen andere mogelijkheid. In geval van scheiding van tafel en bed komen er meestal heel wat emoties om de hoek kijken. Tegelijkertijd wilt u graag dat alles goed geregeld wordt. En dat kunt u en hoeft u natuurlijk niet alleen te doen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Scheiding en hypotheek

Gaat u scheiden en heeft u een koophuis, dan bekijken we graag of het mogelijk is dat een van beiden in de woning blijft wonen en de hypotheek op zijn of haar naam kan krijgen. Is dat niet mogelijk, dan brengen we de alternatieven voor u in kaart.

De afspraken die u maakt met uw ex-partner kunt u vastleggen in een convenant. De uitvoerbaarheid laat echter vaak te wensen over en bovendien is het belangrijk om uw scheiding ook fiscaal goed te regelen. Laat u daarom ook financieel bijstaan. Dat voorkomt extra zorgen, nu en in de toekomst. We helpen u graag met een doordacht financieel plan. Dat stelt u in staat zo snel mogelijk weer een zelfstandig bestaan met perspectief op te bouwen.

Kennismakingsgesprek inplannen