Hypotheek afsluiten

Gaat u een hypotheek afsluiten dan is het belangrijk om te onderzoeken of de hoogte van uw hypotheek aansluit bij uw inkomen, maar ook bij uw wensen en plannen. Naast de keuze voor de hoogte van de hypotheek krijgt u met nog veel meer zaken te maken. Kiest u voor een annuïtaire of lineaire hypotheek als u voor het eerst een hypotheek afsluit? Of heeft u al een hypotheek van voor 2013 en hoe gaat u hier mee om? Behoudt u een deel aflossingsvrije hypotheek of kiest u voor volledig aflossen.
Contact

Rentevaste periode

Ook moet er bepaald worden hoe lang u uw rente wilt vastzetten. Kiest u voor een variabele, kortlopende of langlopende rente? En de bijbehorende verzekeringen: wat kunt en wilt u zelf dragen als u arbeidsongeschikt raakt, werkloos wordt of overlijdt? Dit hoeft u natuurlijk allemaal niet zelf te bedenken. Daarvoor staan we graag voor u klaar. Iedereen is anders en dus ook een financiële oplossing is voor iedereen anders.

Vergelijk voor het afsluiten van uw hypotheek

Als we u eenmaal advies hebben gegeven over wat voor u de beste keuze is, gaan we vervolgens alle mogelijkheden van vrijwel alle aanbieders vergelijken. Tien euro per maand besparen betekent over de looptijd van uw hypotheek al snel bijna vierduizend euro besparen.

Vrijblijvend kennismaken

Het kennismakingsgesprek nemen wij voor onze rekening en kost u niets.
Contact